Cam aceiasi cantitate de vin ca si in anii trecuti. Via nu este a mea dar mai ajut pe cumnata-mea. Zaharul 220 a iesit un vin bun. Mai trebuia lasata dar sunt cateva stupine pe acolo si daca o apuca a o intepa viespea nu mai ramai cu nimic.
Via este retrocedata.C.A.P.-ul a pu-so. Vinul nu apuca sa se limpezeasca (bine) se bea pina la vinificatia din toamna. Via este foarte productiva struguri mari aromati.
am inteles , multumesc , dupa carte se coace in august , productivitatea la 16-20 tone la ha vigoare medie si rezistent la boli , seceta si daunatori , poate fi atacat de viespi , felicitari aveti un soi de vita excelent
Salut. Te rog trimite-mi si mie pe e-mail aheobarbos@yahoo.com cateva detalii despre "aromat de Iasi". Sunt din Onesti, judetul Bacau si as vrea sa-mi pun 1 ha de vita de vie pentru vinul casei. Ma intereseaza ce pretentii cere acest soi, cand se coace, ce lucrari necesita, ce fel de vin iese. Multumesc!
Strugurii se coc in a doua jumatate a lunii August .Este foarte productiva.Aproape ca mai trebuie rarit rodul pentru al coace. Vinul aromat la fel ca orice soi nobil.
sintem din Letea Veche, Bacau si avem si noi soiul Aromat de Iasi de care nu ne putem bucura mai deloc pt. ca in fiecare an cind via este aproape de coacere este atacata de viespisi mi-o distruge in proportie de 70 la suta.Cred ca pe viitor trebuie sa renuntam la acest soi de struguri.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Cam cat timp mai poate fi lasat pe butuc dupa ce coace bine?